Testare / Testledare

Testare / Testledare

Vi vill utöka vårt team med flera duktiga och tekniska testare. Vi söker dig som har lång erfarenhet av mjukvarutest och som har förmågan att förstå kundernas behov. Som konsult kommer du att jobba med olika kunder och komplexa system.

Vem är du?

Gillar du utmaningar, vare sig det handlar om att förbättra eller driva fram en egen lösning. Har en stark vilja att lära dig nytt. Du drivs av problemlösning och är kommunikativ, prestigelös samt har lätt att samarbeta med teamet. Vi vill att du ska ha erfarenhet från test och/eller testledning. Du har stor vana vid att arbeta med olika typer av test, inom både projekt och förvaltning.

Arbetet kommer bland annat bestå av testplanering, uppdatering av testsystem samt framtagning av testfall.

Då du blir anställd som konsult hos oss behöver du ha lätt för att sätta dig in i nya sammanhang eftersom du över tid kommer vara del av olika team ute hos flera av våra kunder. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt och vi ser att du är positiv, framåttänkande, lösningsorienterad, noggrann och en lagspelare med bra kommunikativ förmåga.

Önskade erfarenheter

Vi tror att du har många års erfarenhet inom mjukvarutest och att du senaste åren jobbat med testautomatisering, både funktionella och icke-funktionella tester.

Du har förmågan att identifiera kundens behov och ta fram ramverk. Du har erfarenhet av flera verktyg inom testautomatisering. Du trivs och har erfarenhet av olika digitala miljöer och att du är drivande i att förbättra och underhålla tester. Arbetat med både projekt och förvaltning. Testerfarenhet av webb och appar. Erfarenhet av Microsoft Team Foundation Server (TFS) eller motsvarande testverktyg.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då du kommer att jobba med både svenska och internationella kunder.

Övriga meriter

Meriterande att du behärskar Scriptspråk som SQL
Meriterande att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder gärna baserat på Scrum
Meriterande att ha arbetat med systemutveckling
Meriterande med erfarenhet av automatiserade tester
Meriterande med ISTQB eller annan relevant certifering

Vårt erbjudande:

Hos Blue Lobster är personalen i fokus. Som anställd hos oss erbjuds du både utmaning och uppskattning. Våra kunder finns i alla branscher och våra uppdrag bygger på självgående medarbetare med hög kompetens. Hos oss får du möjligheten att välja både kund och kunduppdrag. Du sitter som konsult, vanligen i kundens lokaler. Arbetsmiljön präglas av trivsel och av våra kärnvärden: ansvarsfullhet och ömsesidig respekt samt ärlighet, transparens och lojalitet.

Som anställd på Blue Lobster erbjuds du både utmaningar och uppskattning. Vi tycker det är viktigt med personlig utveckling och laganda. Därför möjliggör vi både utvecklingsmöjligheter och team-stärkande aktiviteter. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftig lön.

Sök tjänsten

Sök tjänsten genom att fylla i detta formulär, glöm inte att bifoga personligt brev och CV. Det går även bra att söka genom att skicka ett e-postmeddelande till jobb@bluelobster.se. Märk ämnet med ’Ansökan testare/testledare’

Testare / Testledare